Vi firar in semestern på restaurang

Vi firar in semestern på restaurang

Godmorgon bloggen! Jag fortsätter med min nedräkning och nu är det inte mer än två dagar kvar, sen är det dags att städa undan skrivbordet och logga ut från datorn i fyra veckor. När det bara är två dagar så kanske de är många som tror att jag slappar nu och inte gör någonting, ni har delvis rätt. Visst tar man lite fler pauser, tar en längre lunch på restaurang och går hem lite tidigare på eftermiddagen. Men när jag väl sätter mig med arbetet så är det full fokus på det, när jag kommer tillbaka om fyra veckor så vill jag inte hamna i någon sits där jag har en mejlinkorg full av arbeten. Jag vill väldigt gärna kunna komma tillbaka och ha lite av en smygstart, ungefär så som det har varit denna veckan. Så när jag väl arbetar så gör jag det ordentligt, annars kan det kvitta. Idag har jag med mig både frukost och matlåda, vilket i sig är en bedrift. Jag hörde dock lite snack om att vi ska gå på restaurang i Härnösand antingen idag eller imorgon för att fira in semestern, oavsett vilken dag det blir så har jag matlådan till det. På fredag går vi alla på några veckors ledighet och det är självklart att vi ska fira in det på något sätt, men jag vet att det var vissa som skulle gå hem innan lunch imorgon och då är det inte så lätt att fira med ett besök på restaurang. Så det bästa vore nog att ta det idag redan och kanske bara köra någon fika imorgon innan folk drar sig hemåt. Jag själv funderar också på att gå hem lite tidigare imorgon, mina flextimmar gör det möjligt för mig att rulla hemåt vid lunch där någon gång. Nu har jag suttit och vilat i snart en halvtimme här, så det kanske är dags att sätta igång med jobbet.  


Kommentarer är stängda.