Unna dig massage eller vad du behöver för att må bra

Unna dig massage eller vad du behöver för att må bra

Hejsan alla fina följare, jag är så glad att just ni läser och följer min blogg.

Idag vill jag slå ett litet slag för massage, ja du läste rätt. Jag vet att det är fler än mig som kan behöva en påminnelse om att ta bättre hand om sig själva och massage är ett sätt att göra det på. Jag bokade in en tid hos en massör i Gävle på fredag efter jobbet och så tänkte jag och frågade mig själv varför man så ofta väntar tills man är på bristningsgränsen innan man faktiskt tar hjälp?

Oavsett om det handlar om att ta hjälp med samtal för man går igenom något jobbigt eller massage eller liknande om man har ont någonstans. Kanske man behöver hjälp att hantera stress och gör det med healing, terapi eller någon annan metod som kan hjälpa. Men så ofta vi väntar tills det känns som att vi är helt slut, eller i alla fall nere på reservtanken. Det vore så mycket bättre om vi fyllde på tidigare, innan vi hade pushat våra gränser så. Då tror jag att fler hade undvikit utmattning och stressrelaterade sjukdomar i större utsträckning.

Därför vill jag bara skriva det här som en uppmaning till dig som känner att den behöver läsa detta och bli påmind. Till er som inte känner att ni an tå åt er så är ju det jättebra, då har ni säkert en bra balans i livet och det är ju toppen. Säkert känner ni någon som kan behöva påminnas och då kan vi väl hjälpas åt med det. Sen är det ju upp till var och en tillslut ändå att ta ansvaret och göra något åt det, men då har vi i alla fall gett en tänkvärd notis. Var rädda om er och må så gott! 


Kommentarer är stängda.