Underbart med städservice en gång i veckan

Underbart med städservice en gång i veckan

God morgon

Här i Norrtälje kikar solen fram och det känns som att det kan bli en bra dag. Kanske lite extra bra eftersom det är idag som vi har vår städservice hemma som gör fint. Vi valde att anlita en städservice för veckostädning för att få tid över till annat och det har verkligen varit toppen. Det passar i alla fall oss och vårt livspussel just nu att få den avlastningen, men sen får vi se om ett tag. Med barn som ska skjutsas till olika träningar och allt annat som man försöker räcka till för så är det skönt att få hjälp med städningen en gång i veckan. Så på torsdagar när jag kommer hem från jobbet så är det rent och fräscht och det är så klart en go känsla att komma hem till.

Efter idag ska vi dock pausa i några veckor medan vi har semester, för då känner jag att det inte behövs på samma sätt. Dels kanske vi är iväg mer men också för att om vi skulle vara hemma och ha en lugn och ledig dag på torsdagen när det är tänkt att de ska städa så vill jag inte behöva tänka på att vi ska hålla oss undan. Under de här veckorna har jag ju inte jobbet att tänka på så då kan jag gärna städa och fixa lite själv. Det är ingenting jag har ont utav egentligen men det är just under de vanliga veckorna som det kan kännas svårt att få ihop det.

Vi valde i alla fall att testa en period och det har fungerat väldigt bra och vår städservice har vi varit så nöjda med. Nu ska jag ta och jobba vidare och jag ser fram emot att komma hem till ett nystädat hus senare i eftermiddag. Må så gott! 


Kommentarer är stängda.