Massa aktiviteter inbokade med familjen i Piteå

Massa aktiviteter inbokade med familjen i Piteå

Hej hallå i det omväxlande sommarvädret

I helgen åker vi till Piteå för att hälsa på släkt och vänner och det är något hela familjen längtat efter. Vi får se vad det blir för olika aktiviteter som vi hittar på. Några aktiviteter som vi sagt att vi ska göra är att testa forsränning och paddla kajak, sedan ska vi även tälta en natt också. Det är ganska sällan vi ger oss iväg och lever friluftsliv med barnen här på hemmaplan men där uppe är det ju så magisk natur så man blir ju så inspirerad och vill bara ut. Så när barnen frågade om vi kan låna tält och sova i det någon natt så var det självklart.

Vi ska vara i Piteå i två veckor så vi ska nog hinna med en hel del aktiviteter. Vi gillar att hitta på saker men uppskattar också lugna kvällar där man kanske äter gott och spelar spel. Samtidigt så vill man ju ta tillvara på dagarna där uppe och göra allt det där som vi inte har tillgång till här. Vi har ju ett par veckor ledigt när vi kommer hem också så då kan man ta det lite lugnare om man vill. Det beror väl så mycket också på väder och humör och gör man bara det som man känner för och mår bra av så brukar det ju bli bra.

Jag tycker i alla fall det ska bli väldigt härligt att åka upp till Piteå igen för jag tycker det är fint och härligt där, men jag skulle inte trivas att bo där jämnt utan hemma är fortfarande här på västkusten. Det finns nog inget jag skulle byta det för och det är skönt att åka bort ett tag, men underbart sen att komma hem igen. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.