Bokat flyttstäd nu när vi ska bli sambos

Bokat flyttstäd nu när vi ska bli sambos

Hejsan

I helgen ska jag och min pojkvän flytta ihop till hans lägenhet i Kristianstad så jag flyttar ut från min lägenhet. Han har en större så det kändes mest passande och så får jag ännu närmare jobbet om vi bor där. Men nu har jag bokat flyttstäd också på måndag så det känns skönt att inte tänka på det själv utan då kan jag släppa det till städfirman. Det lär ju ändå bli en hel del flyttstäd och fixande i hans lägenhet, eftersom det ska göras plats för mina grejer. Men det handlar ju också om att nu skapa lite mer av ett gemensamt hem så att det inte känns som att jag bor hos honom utan att det är vårat hem.

Sedan vi blev tillsammans så är det nästan som att ja har bott där ändå, men nu blir det officiellt och på riktigt med adressändring och allt. Det blir skönt att vi båda nu också delar på hyran så det gör ju att vi bor billigare och på det sättet kommer vi att kunna spara mer. Våran gemensamma plan är att spara till ett hus för vi båda vill köpa hus inom en snar framtid. Jag vet inte om jag vill bo inne i Kristianstad eller kanske lite utanför. Vi vill båda hålla oss här i närheten men kanske att vi vill komma en liten bit utanför stan.

Vi har börjat kolla lite på nätet mest för skojs skull, men det är ju för att se så att vi kommer överens om vad vi faktiskt gillar och kommer trivas med. Nu ska vi först bo tillsammans på heltid och känna hur det känns för nu kan jag ju inte åka hem till min lägenhet om vi bråkar eller vill ha egentid. Det känns roligt och spännande och jag tror det blir toppen. Ha det så bra så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.