Bilvård hos mina föräldrar

Bilvård hos mina föräldrar

Hejsan på er alla goa och glada

Imorgon står det bilvård på schemat, det var längesen jag lade lite kärlek och omtanke på bilen. Så imorgon när jag är ledig så ska jag ägna mig åt både inre och yttre bilvård. Jag ska åka till mina föräldrar i Mölnlycke så jag kan stå bättre. Eftersom jag bor i lägenhet så har inte jag någon bra garageuppfart eller liknande att stå vid. Hemma hos mina föräldrar kan jag stå och fixa i lugn och ro utan att vara i vägen för någon och jag kan låna förlängningssladd och dammsugare.

Dessutom har de vattenslang så jag kan tvätta bilen och pappa har alltid en massa bilvårdsprodukter hemma så jag kan både tvätta och polera. Då behöver jag inte köpa en massa och ha ståendes här. Men tro nu inte att jag bara åker dit och utnyttjar de och deras grejer, jag ska köpa med mig fika som tack. Klart de ska ha det för att jag får komma dit och fixa med bilen. Jag tror att jag är ganska bra på att visa uppskattning och det är ju för att jag tycker det är viktigt men också att det känns fint när man själv får det.

Mina föräldrar tycker ju såklart också det är roligt när jag kommer och hälsar på och spenderar lite tid där även om jag nu mest ska fokusera på bilvård så hinner man ju fika och prata också. Jag trivs faktiskt att jobba lite udda tider och kunna vara ledig så där mitt i veckan, känns som att man är mer produktiv på veckorna än när man är ledig på helgerna. Men det kanske bara är jag. Hoppas ni har en bra dag och en härlig vecka oavsett om ni har lediga och lata dagar eller om ni jobbar. 


Kommentarer är stängda.